Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Andijvie uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Andijvie eerst een beetje wokken in de wokpan met een klontje boter . Dan ovenschaal invetten met boter en daarna de andijvie erin. Vervolgens het gehakt rulbakken zonder boter en deze bovenop de andijvie doen met zout en peper. Daarna doe je de champignonsaus erover heen. Doe bij de puree een klein beetje melk en houd vervolgens de verpakking aan. Doe daarna de puree boven op de champignonsaus in de ovenschaal.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius en zet de ovenschaal daarna 3 kwartier in de oven. Serveer warm.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit andijvie uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven