Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijvie-kipschotel recept
Andijvie-kipschotel recept

Andijvie-kipschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kipreepjes bruin. Bestrooi de kipreepjes met zout. Was de rozijnen. Laat de abrikozen uitlekken en snijd ze in partjes. Snijd de banaan in plakjes. Was de andijvie en laat hem uitlekken. Meng de andijvie in een schaal mnet de kipreepjes, rozijnen, abrikozen en banaan door elkaar. Schep het geheel in een ingevette ovenschaal. Roer de maizena met iets water tot een glad papje. Breng in een pan de melk aan de kook en bind hem met de maizena. Voeg de kaas met kerriepoeder al roerend toe. Zet het gerecht 40 minuten in het midden van de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit andijvie-kipschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven