Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijvie in ontbijtspek recept
Andijvie in ontbijtspek recept

Andijvie in ontbijtspek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de kroppen andijvie goed uit (tip: even laten weken in zout water trekt het vuil er sneller uit) en kook het in zijn geheel bijtgaar, laat de gekookte andijvie goed uitlekken! Maak, wanneer de andijvie is uitgelekt, kleine rolletjes van de bladeren en rol deze in ontbijtspek. Verwarm de oven voor op 200 graden C. en laat de andijvie spekrolletjes op een ingevette schaal ca. 15 minuten verder garen/verwarmen. Bak de Pommes risolee goudbruin en serveer het geheel met vlees naar keuze. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit andijvie in ontbijtspek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven