Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelschotel met casselerrib recept
Aardappelschotel met casselerrib recept

Aardappelschotel met casselerrib


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardappels en kook ze ca. 20 minuten met de deksel op de pan. Laat ze schrikken, schil ze en laat ze afkoelen. Pel en snipper de uien. Snijd de aardappels in plakjes. Bak ze in een grote koekenpan in 2 eetlepels hete boter goudbruin. Bak 2/3 van de uien kort mee. Breng de aardappels op smaak met zout en peper. Dep het vlees droog en snijd het in blokjes. Bak het met de rest van de uien in 1 eetlepels hete boter rondom bruin. Voeg 125 mililiter water en de crème fraîche toe. Breng het aan de kook en laat de helft van de kaas erin smelten. Breng op smaak met peper, marjolein en eventueel zout. Leg de helft van de gebakken aardappels in een ingevette ovenschaal. Verdeel de helft van de casseler-kaassaus er over heen. Leg de rest van de aardappels en de saus eveneens in de schotel. Strooi de rest van de kaas er over heen. Bak de schotel ca. 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Was de bieslook, snijd hem in ringetjes en strooi hem eroverheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelschotel met casselerrib recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven