Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappels met gehaktsaus recept
Aardappels met gehaktsaus recept

Aardappels met gehaktsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardappels en laat ze 27.5 minuten koken met het deksel op de pan. Pel en snipper de ui en knoflook. Rul het gehakt in de hete olie. Bak de ui en de knoflook kort mee. Fruit de tomatenpuree kort mee. Breng het gehakt op smaak met zout en cayennepeper. Voeg de gepelde tomaten samen met het sap toe en druk ze een beetje fijn in de pan. Breng de saus aan de kook en laat hem ca. 10 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout, cayennepeper en een snufje suiker. Laat de aardappels schrikken. Schil en halveer ze in de lengte. Leg de aardappels naast elkaar in een ingevette ovenschaal. Rasp de kaas. Roer de crème fraiche door de helft van de kaas. Verdeel de gehaktsaus over de aardappels, verdeel de kaassaus over de gehaktsaus en strooi de rest van de kaas erover. Gratineer de schotel ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Was de peterselie en snijd hem fijn. Strooi de peterselie over de schotel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappels met gehaktsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven