Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel lasagne recept
Aardappel lasagne recept

Aardappel lasagne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ui en de paprika in blokjes. Snij de tomaat in plakjes. Meng het gehakt met de bretonse kruiden. Bak de ui in de pan en rul het gehakt mee. Doe de blokjes paprika in de pan. Maak de kaassaus volgens de gebruiksaanwijzing op het zakje. Doe het gehaktmengsel in een ovenschaal Leg de sperziebonen op het gehaktmengsel en daar bovenop weer de tomaat. Doe de kaassaus over dit bonenmengsel. Als laatste doe je de aardappelschijfjes er op. Heb je nog ruimte in de ovenschaal, stapel op deze manier door als de aardappelschijfjes maar als laatste eindigen. Kruid het paneermeel of gemalen beschuit met de kipkruiden en doe deze als topping. Doe daar klontjes boter op. Doe de ovenschaal in de oven en warm in 15 minuten op 200 graden C. Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel lasagne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven