Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oven gerecht met venkel recept
Oven gerecht met venkel recept

Oven gerecht met venkel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de frituurpan aan en snijd daarna de venkel in dunne reepjes. De kern er wel uitsnijden. Kook vervolgens de venkel op het vuur 5 minuten. De oven voorverwarmen op 170 graden C. De aardappelsschijfjes 4 minuten frituren en goed uit laten lekken. Als de venkel dan ook klaar is, doe je die als eerste in de ovenschaal. Vervolgens snijd je de 4 schouderham in tweeen. Deze schouderham leg je boven op de venkel. De aardappelkroketten daar weer boven op. De kaas bedek je over de aardappelkroketten. Daarna zet je alles in de oven, tijd van de oven zijn ongeveer 20 minuten. Mijn dochter en mijn man hebben gesmuld.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit oven gerecht met venkel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven