Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oosters rundvlees met oestersaus en broccoli recept
Oosters rundvlees met oestersaus en broccoli recept

Oosters rundvlees met oestersaus en broccoli


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Stoom de broccoli n een mandje boven een laag kokend water afgedekt, in 10 minuten beetgaar.
Meng het vlees met sherry, sojasaus en 1 eetlepel sesamolie en laat het 5 minuten staan.
Verhit 2 eetlepels sesamolie in een wok en bak de knoflook en gember tot het gaat geuren.
Voeg het vlees toe en roerbak op hoog vuur tot het vocht verdampt.

Schep het op een bord. Bak de bosuitjes in de wok en roer de oestersaus erdoor.
Voeg het vlees toe en warm alles goed door.
Leg de broccoli op borden en schep het vlees ernaast.

Serveersuggesties

Lekker met rijs of mie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oosters rundvlees met oestersaus en broccoli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven