Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mihoen goreng udang


Ingrediënten


Bereidingswijze


De Mihoen Mix even wellen met kokend water tot het
eronder staat (+/- 5 min).
Snijd de speklapjes, rode tjabe, lenteuitjes en spitskool.
Snij de spitskool grof.
Kook de Mihoen vlgs de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Verhit en wok, scheutje olie toe, en bak de speklapjes tot goudbruin, bak heel even de rode tjabe en spitskool mee.
Roer de geweekte kruidenmix erdoor en wok tot het droog begint te worden.
Voeg de mihoen toe en bouillionblokje verdelen erover en schep met voorzichtig door.
De reuzegarnalen licht zouten, peper, knoflook en
citroensap en gaar bakken voor de garnering.

Suggestie:
Ook lekker met roerei.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mihoen goreng udang recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven