Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visbami recept
Visbami recept

Visbami


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak 350 gram mie volgens de gebruiksaanwijzing.
Verhit olie of boter en bak hierin 1 ui licht aan. Doe er daarna 350 gr in stukken gesneden vis bij. Roerbak op het laatst 1 paprika in blokjes en 150 gr taugé even mee. Blus het geheel af met 3 el. ketjap en 1 el. oestersaus.
Voeg 1,5 dl water en 1 pakje mix bami speciaal (bijvoorbeeld van Honig) toe en verhit het geheel al omscheppend ongeveer 1,5 minuut.
Voeg de mie toe en roerbak het gerecht in 1,5 minuut op hoog vuur.

Allergenen Informatie

Voor dit visbami recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven