Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tjap tjoy met mie recept
Tjap tjoy met mie recept

Tjap tjoy met mie


Ingrediënten


Bereidingswijze


De mie koken. De helft van de olie verhitten en het vlees snel bruin bakken. Bestrooi met gemberpoeder en peper. Vlees uit de pan nemen en warm houden. In dezelfde pan de rest van de olie verhitten en hierin ui en knoflook fruiten. Prei, wortel, champignons en kool toevoegen en even meebakken. Er liter hete bouillon (van een tablet) bijroeren. Aan de kook brengen en binden met 1 eetlepel losgeroerde maizena. Het vlees en de ketjap in de pan scheppen en alles nog 10 minuten verwarmen. Eventueel sambal toevoegen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tjap tjoy met mie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven