Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise Mie met Garnalen recept
Thaise Mie met Garnalen recept

Thaise Mie met Garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Mie 2 minuten weken in heet water of tot ze zacht is. Uit de pan nemen en uit laten lekken. Meng assem, nam plah en suiker. Roerbak knoflook goudbruin en roerbak garnalen even mee. Neem garnalen uit de pan en zet apart. Voeg 2 eetlepels olie toe in de wok en roerbak het eimengsel 1 minuut. Voeg laos, sambal en mie toe en schep goed door. Doe het assemmengsel en de gedroogde garnalen erbij plus de helft van de cashewnoten. Taugeh, garnalen en stengelui toevoegen, goed doorroeren en op smaak brengen met peper en zout. Goed doorscheppen tot de mie de gewenste hardheid heeft en overdoen in een serveerschaal. Garneer met basilicumblad, schijfjes komkommer, knoflookbieslook en een gebakken ei.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise mie met garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven