Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Szechuan Bami recept
Szechuan Bami recept

Szechuan Bami


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de sesamolie door de afgekoelde gekookte mie en houd ze apart. Meng de garnalen, ham, varkensvlees, kip, sherry, groenten en kruiderijen. Roerbak het garnalen/vlees/groentenmengsel gedurende 5 minuten in een wadjan op hoog vuur, blus het met de bouillon en bind het licht met de allesbinder. Verwarm de mie, doe het op een serveerschaal en giet de warme saus erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit szechuan bami recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven