Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Noodles met garnalen, ananas en zoetzure saus recept
Noodles met garnalen, ananas en zoetzure saus recept

Noodles met garnalen, ananas en zoetzure saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ananas en paprika in stukjes. Bak de garnalen en kook water voor de noodles. Voeg zodra de garnalen klaar zijn de ananas en paprika toe en bak dit samen een paar minuten. Voeg zodra het water kookt de noodles toe en kook deze zoals beschreven is op de verpakking. Voeg daarna de zoetzure saus toe aan de garnalen, ananas en paprika en laat dit warm worden. Serveer samen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit noodles met garnalen, ananas en zoetzure saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven