Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mie met ossenhaas recept
Mie met ossenhaas recept

Mie met ossenhaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de paksoi in lange brede stukken in de lengte. Snijd de winterpeen in lange stukken van ongeveer 4 cm en maak daar kleine plakjes van. Snijd de onderkant en het grootste groene gedeelte van de bosui. Je houdt nu een stuk over van ook ongeveer 4 cm. Tijdens het wokken worden de groenten snel te gaar en daarom is het handig, maar het staat ook leuk, om grotere stukken te gebruiken. Kook de mie zoals beschreven op het pak. Verhit de wok en voeg de wokolie of wat zonnenbloemolie toe. Begin met de groenten te wokken die het minst snel gaar zijn en zorg wel dat alle groenten gesneden zijn, voordat je met wokken begint. Winterpeen en bosuitjes als eerste en taugé het laatst. Doe de mie erbij en roer het door elkaar. Schuif de gebakken mie met de groenten een beetje opzij in de pan en maak plaats voor de ossenhaas. Deze heb je eerst in dunne plakjes gesneden. Laat ze heel kort in de pan dicht schroeien en voeg er wat sojasaus naar smaak aan toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mie met ossenhaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven