Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mie goreng (streetfood uit Indonesie)met gamba,s recept
Mie goreng (streetfood uit Indonesie)met gamba,s recept

Mie goreng (streetfood uit Indonesie)met gamba,s


Ingrediënten


Bereidingswijze


De spitskool in grove reepjes snijden,
de knoflook en de sjalotten in kleine grove stukken snijden,
de prei in ringetjes snijden.
De sjalotten en knoflook in de olie bakken, totdat het lekker begint te ruiken. De prei toevoegen en even meebakken. Dan de garnalen toevoegen en een aantal minuten meebakken. Dan de spitskool er bij en ook meebakken. Alles op smaak maken met zout en masako. Vervolgens de mie er door scheppen. Dan de ketjap asin ( flinke scheut) erdoor met de sesamolie.

Serveersuggesties

Dit gerecht wordt in Indonesie aan de kant van de weg gemaakt. Inplaats van ketjap asin kan ook zoete ketjap worden gebruikt.

Allergenen Informatie

Voor dit mie goreng (streetfood uit indonesie)met gamba,s recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Mie goreng (streetfood uit Indonesie)met gamba,s heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Heb hier van genoten heb nu champignons en kipenborst toegevoegd dit was super!
  Bert gaf dit recept op 11 januari 2018 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven