Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eiermie met gestoofde groenten recept
Eiermie met gestoofde groenten recept

Eiermie met gestoofde groenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


De olie verwarmen in een braadpan. Doe de groenten in de pan als de olie heet is. Zorg dat ze niet te slap worden maar lekker knapperig blijven. Als de groenten klaar zijn, moet je de eiermie even koken (meestal 3 minuten), de kipreepjes even met de groente meeverwarmen, een scheutje van de saus erbij en alles door elkaar mixen. Ideaal als je lekker wilt eten en niet veel tijd hebt om te koken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit eiermie met gestoofde groenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven