Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Egg spatzle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een pan met water op met wat zout,laat dit koken.
Neem de helft van de egg spatzle, circa 250 gram,
1 5 min laten koken af en toe even roeren!over doen na die tijd in een vergiet! (Egg spatzle kun je bij de Liddl kopen, er zit 20% eieren in). Ondertussen de uien snijden en de tomaten deze met een klont boter, bakken te samen met 5 plakken cheddar kaas,dan naar smaak nog wat aromat er over strooien,uien moeten licht glanzent bruin, en de kaas moet gesmolten zijn.
Dan de egg spatzle er bij doen en nog even op een vlamverdeler 5 min laten staan,eet smakelijk.

Allergenen Informatie

Voor dit egg spatzle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Egg spatzle heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • - Lekkerder is natuurlijk zelf maken. Spätzle zijn de makkelijkste noedels om zelf te maken: 500 gr. meel, 5 eieren, 200 ml water en een snufje zout goed roeren; uurtje laten staan. Deeg op een snijpl... Lees reactie
    Nipe gaf dit recept op 24 maart 2014 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven