Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bami met shoarma recept
Bami met shoarma recept

Bami met shoarma


Ingrediënten


114

Bereidingswijze


Water koken voor de mie nestjes.
Groentepakket knapperig bakken en dan in een schaaltje doen en dan de shoarma in de wok olie bakken tussendoor even afgieten om het nodige vocht te verwijderen en dat het lekker bruin en knapperig wordt.
In de tussentijd de mie nestjes koken.
De gewelde groenten en de verse gebakken groenten bij de shoarma doen een scheutje ketjap en sambal naar smaak toevoegen en dan de gekookte en afgegoten mie erbij dien door elkaar mengen en klaar is kees smullen maar eet ze!!!!!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bami met shoarma recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven