Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bami met ham, ei en sate-saus recept
Bami met ham, ei en sate-saus recept

Bami met ham, ei en sate-saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eieren in 8 minuten hard koken en onder koud stromend water afspoelen. Intussen mie 2 minuten voorkoken, afspoelen en in vergiet uit laten lekken. Peper uit pakket fijnsnijden en zaadjes verwijderen. Eieren pellen en in partjes snijden. SatÚsaus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok olie verhitten en de groenten al omscheppend in 5 minuten beetgaar bakken. Mie en ham erdoorscheppen en nog 3 minuten meebakken tot gerecht goed warm is. Op smaak brengen met peper, zout en ketjap. Bami op schaal scheppen en garneren met de ei-partjes atjar en eventueel een tomaat in partjes. SatÚsaus apart erbij serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bami met ham, ei en sate-saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven