Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bami met gehaktballetjes en satÚsaus recept
Bami met gehaktballetjes en satÚsaus recept

Bami met gehaktballetjes en satÚsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het gehakt mengen met de gehaktkruiden, de sambal, het ei en het paneermeel. Van het gehakt balletjes rollen ter grootte van een walnoot. De boter verhitten en als het schuim wegtrekt de gehaktballetjes rondom bruin bakken. Een kopje water toevoegen en de gehaktballetjes in ca. 10 minuten gaar laten worden. Ondertussen de satÚsaus bereiden volgen de gebruiksaanwijzing op de verpakking. De gehakt balletjes in de saus leggen. De bami in een ruime pan op hoog vuur omscheppend opwarmen. Geef de gehaktballetjes in satÚsaus er apart bij. Lekker met kroepoek, atjar e. d. , (maar echt nodig is dat niet).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bami met gehaktballetjes en satÚsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven