Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bami Goreng (Thais) recept
Bami Goreng (Thais) recept

Bami Goreng (Thais)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de knoflook in een wadjang, doe de kip erbij en roerbak tot de kip wit kleurt. Doe de groenten en de peper erbij en roerbak. Maak een sausje van water, oestersaus, nuoc mam en ketjap en giet dit in de wadjang. Schep goed door tot alles bijna gaar is. Doe de basilicum en de lombok erbij en sudder 1 minuut. Schep nu de volgens voorschrift gekookte mie erdoor en serveer met eventueel een spiegelei.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bami goreng (thais) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven