Bami a la Jelle

Ingrediënten

+ -
print

Saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Dit is een perfect recept voor als je bezoek krijgt omdat je het allemaal van te voren klaar kan maken.
  2. Als je eenmaal besloten hebt te gaan koken, staat alles binnen 15 minuten op tafel.
  3. Kook de volgens de beschrijving op het pak, afgieten ( niet weggooien) en flink afspoelen met koud daarna wegzetten.
  4. Saus:
  5. Voeg de volgende ingrediënten samen:
  6. , , , , suiker, , en en roer dit goed door.
  7. Hak de knoflook, gember en de fijn en fruit dit in een beetje .
  8. Voeg hierna de andere ingrediënten toe en wacht tot de saus gebonden is en diep zwart van kleur.
  9. Haal de saus van het vuur en zet het weg.
  10. Snijd de groente en het vlees klein en klaar zijn de voorbereidingen.
  11. Op het moment dat je wilt gaan eten, breng je het (van de ) aan de kook.
  12. Als dit kookt, gooi je hier al de groente en het vlees in en kook je dit ongeveer 5 minuten (als er harde groenten bij zijn zoals en bonen deze ca. 5 minuten langer koken).
  13. Afgieten en uit laten lekken.
  14. Zet een wok op hoog vuur (zonder of boter) en laat hem goed heet worden.
  15. Gooi dan de saus in een keer in de wok.
  16. Roer even en gooi de uitgelekte groenten en vlees erbij en roerbak 1 a 2 minuten.
  17. Gooi de bami erbij en warm al roerend op.
  18. Aan tafel en eet smakelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillonblokjes
  • bouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap en bouillonblokjes
  • ketjap, bouillonblokjes, rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en maizena
  • olie en bouillonblokjes kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
275 kcal
13%1650 kcal
Vetten
14 g.
20%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%66 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bami a la Jelle