Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bami recept
Bami recept

Bami


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wok/pan heet laten worden. Kip in kleine stukjes snijden en in olie bakken. Rode peper, ui, knoflook, paprika en champignons toevoegen als de kip licht gebakken is. Als laatste de tauge en bosui. Alles goed doorroeren. Ketoembar en kruidnagelen toevoegen tesamen met de sesamolie en oestersaus. Alles mengen met de mie (bereiding staat op de verpakking).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bami recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven