Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi pangang met rundvlees recept
Babi pangang met rundvlees recept

Babi pangang met rundvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


laat de boter in een braadpan bruin worden. Bestrooi de runderlappen flink met vleeskruiden en laat ze aanbraden in de boter. Voeg laurier en kruidnagel toe en kokend water tot het geheel onderstaat. Laat de runderlappen 2 uur zachtjes garen met het deksel op de pan. Af en toe omdraaien. Verwijder het laurierblad en de kruidnagels (ook het "bloemknopje") en laat het laatste vocht even verdampen, door de pan open te laten. Voeg de groenten toe. Gaar het geheel in ongeveer 5 minuutjes. Voeg de woknoedels toe. En blijf 1 minuut roeren. Maak in een ander pannetje de saus klaar volgens de verpakking en dien de saus apart op. Augurken erbij en het smullen kan beginnen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit babi pangang met rundvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Babi pangang met rundvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Babi Pangang met rundvlees ... ehhh. Babi is Varken, en Lembu is koe. dus Lembu Pangang!
  Walther gaf dit recept op 25 november 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven