Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mexicaanse kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kipfilets in reepjes snijden, insmeren met zout en peper, besprenkelen met uitgeknepen citroen en vervolgens droogdeppen met keukenpapier. Intussen ui snipperen en knoflook fijnsnijden en de paprika's in reepjes snijden. In pan 3 eetlepels olie verhitten en de kip snel bruin bakken. Vervolgens de ui, knoflook, en paprika erdoorheen roeren en goed fruiten. Dit 10 minuten laten sudderen. De vleestomaten in stukken snijden en op smaak brengen met zout,peper en cayennepeper. Geheel toevoegen en zo nodig naar smaak kruiden. Het geheel ongeveer 10 minuten laten sudderen.
Met rijst en geraspte kaas apart serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven