Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vissoep recept
Vissoep recept

Vissoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Groenten kleinsnijden.
Even aanbakken in 1 eetlepel olijfolie, daarna 0,5 liter water en witte wijn toevoegen met de bouillonblok en de fritto. Ongeveer 20 minuten laten koken middenhoog vuur.
Daarna met staafmixer pureren. Er mogen nog wat stukjes heel blijven en anders van tevoren 2 eetlepels groenten appart houden en na pureren weer toevoegen. Het geheel weer aan de kook brengen en de visfilets in grove stukken toevoegen en ongeveer 5 minuten zachtjes koken. Afmaken met de garnalen.

Serveersuggesties

Als maaltijdsoep eten met volkorenbrood. Wil je de soep nog luxer maken of voor meer personen, dan wat verse stukjes zalm meekoken en eventueel zeecocktail toevoegen (kreeftjes-inktvisjes-mosselen) en meer bouillon erbij. Eventueel afmaken met kookroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vissoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Vissoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heb het vandaag gemaakt voor mijn gezin en iedereen heeft genoten :-)
    Nellie gaf dit recept op 2 maart 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven