Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vietnamese runderbouillon (basis voor pho bo)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de stukken schenkel in een grote pan en zet ze onder koud water. Breng het water aan de kook en laat het 15 minuten koken. Schep met een schuimspaan het schuim van het oppervlak en herhaal dit tot zich geen schuim meer vormt. Zet het vuur laag. Voeg het stoofvlees toe en laat het geheel 2 uur trekken. Voeg de gember, het zout, de vissaus, steranijs, kaneel en uiringen toe en laat nog eens 30 minuten trekken. Giet de bouillon door een fijne zeef. Gooi de botten, de specerijen en het bezinksel weg. Bewaar het vlees voor een ander gerecht. Laat de bouillon in de koelkast koud worden en schep het gestolde vet eraf. Gebruik hem binnen 3 dagen of vries hem in porties in.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vietnamese runderbouillon (basis voor pho bo) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven