Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verse kippensoep recept
Verse kippensoep recept

Verse kippensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet water op met het boillonblokje en de kippenpoot,en laat dit tot de kook komen. Doe er wat soepgroente bij en de smaakmaker voor kippensoep en het pakje kippensoep en laat dit op een zacht vuurtje lekker gaar worden.
Doe na ongeveer een uur de kippenpoot uitpluizen en doe deze weer bij de soep, klein beetje vermicelli er bij en maak af met peper en zout.

Eet dit met ciabatta of stokbrood met kruidenboter.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit verse kippensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven