Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tourain blanchi recept
Tourain blanchi recept

Tourain blanchi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de knoflook en de uien. Maak de prei schoon en snijd deze in ringen. Smelt het vet in de soeppan en fruit hierin knoflook, ui en prei glazig. Strooi de bloem erover en laat onder voortdurend roeren iets kleuren. Voeg het water toe en breng al roerend aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Laat ca. 10 minuten zachtjes pruttelen. Splits het ei. Voeg het eiwit toe aan de soep en laat stollen. Neem het gestolde eiwit uit de pan, snijd het klein en doe het terug in de pan. Meng het eigeel met de azijn en voeg dit goed roerend toe aan de tourain. Niet meer laten koken!

Serveersuggesties

Leg een sneetje oud (stok)brood in de borden en schep de hete soep erop.

Allergenen Informatie

Voor dit tourain blanchi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven