Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatensoep recept
Tomatensoep recept

Tomatensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem een grote soeppan en maak hierin de olijfolie heet. Bak hierin de ui,selderij en knoflook glazig. Blus af met een liter groentebouillon. Voeg de in kleine stukjes gesneden tomaten toe en breng aan de kook. Draai de warmtebron naar beneden. Laat langzaam pruttelen tot alles gaar is (ongeveer 25 minuten). Deksel op de pan! Kook in de tussentijd de pasta beetgaar. Pureer de soep en maak eventueel op smaak met verse kruiden. Voeg de gekookte pasta aan de soep toe en serveer met ciabatta of ander brood.

Serveersuggesties

Neem macaroni of een andere soort pasta in kleine vorm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven