Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatensoep recept
Tomatensoep recept

Tomatensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


soepvlees in het water aan de kook brengen en afschuimen, kruidenbuiltjes erin hangen en 2,5 uur laten trekken.
Ondertussen de balletjes draaien en in de koelkast zetten.
Uien klein snijden en bakken in een beetje olie.
Na 2,5 uren de uien toevoegen.
De pakjes soep openmaken en in een pannetje doen, aanlengen met koud water en roeren totdat er geen klontjes in zitten, dan de 2 grote blikjes tomatenpuree erbij en alles in de pan doen en roeren, als het weer kookt de schelpjes van grand italia erbij en de zoetstof.
De balletjes gehakt even appart koken in een pannetje afspoelen en bij de soep voegen.
Dan op smaak brengen naar eigen keuze.
Als je de soep één dag van te voren maakt is die lekkerder.
Heerlijk met een stokbrood en eventueel nog een scheutje room in de soep.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven