Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tom Yam recept
Tom Yam recept

Tom Yam


Ingrediënten


Bereidingswijze


1 pakje kokosmelk aan de kook brengen. Lemongrass schuin klein snijden. Laos klein snijden. Zodra kokosnootsap kookt, beide toevoegen. Daarna bouillonblokje toevoegen. Rode pepers (hoe pittiger hoe meer) klein snijden en toevoegen. Paar limoenblaadjes, ongesneden, toevoegen. Paar minuten laten koken en dan garnalen schoonspoelen en toevoegen. Champignons klein snijden en toevoegen. Minstens 5 minuten laten koken (voor de garnalen). Daarna gas lager zetten (mag niet meer koken). Smaak testen; moet pittig en zuur zijn: als niet zuur genoeg: kwartje limoen uitknijpen in de soep. Bosui en de koriander schoonspoelen en klein snijden. Toevoegen en gelijk opdienen (bosui en koriander niet laten koken).

Allergenen Informatie

Voor dit tom yam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven