Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Studenten bloemkoolsoep recept
Studenten bloemkoolsoep recept

Studenten bloemkoolsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bloemkool in stukjes snijden, aardappelen wassen en in 4 stukken snijden. Samen koken, piepers onderin en na 10 minuten afgieten. Speklapjes fijn snijden en bakken. Dan uien, spekblokjes en champignons erbij doen. Dit bij de bloemkool en aardappelen gooien en een beetje stampen of pureren. Pot rundvleesbouillon erbij en aanvullen met water kruiden: zout naar smaak, peper, beetje kerrie, vleugje nootmuskaat. Kruiden naar smaak zoals kerrie, dragon of groene kruiden.

Serveersuggesties

Bij 1 a 2 personen, soep bewaren in koelkast. Serveren met naan-brood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit studenten bloemkoolsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven