Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaanse bonensoep recept
Spaanse bonensoep recept

Spaanse bonensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe 2 liter water in een pan en voeg 4 bouillontabletten toe. Als de bouillon kookt een blikje witte bonen in tomatensaus toevoegen en met een blender vermalen tot de bouillon wat gebonden is. Voeg de overige ingrediënten toe (behalve de platte peterselie) en laat alles minimaal 20 minuten sudderen op een matig vuurtje. Naar behoefte bijbinden met allesbinder of instant pureepoeder. Serveer met (geroosterd) stokbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaanse bonensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven