Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Soto ajam recept
Soto ajam recept

Soto ajam


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De kip koken in ruim water met 3 kippenboullionblokjes.
Wanneer de kip gaar is af laten koelen en plukken in kleine reepjes. Bouillon niet weggooien!!!!!! De kip terug stoppen in de bouillon.
Uien in dunne ringen snijden en samen met de knoflook bakken in beetje olie. De boemboe meebakken.
Mengsel in de bouillon stoppen en even laten doorkoken.
De eieren hard koken, pellen en in kleine stukjes snijden.
De aardappels koken in de schil, stevig, pellen en in kleine stukjes snijden.
De prei wassen en in dunne ringen snijden.
De taugé wassen

Soep serveren in een grote kom, stukjes ei, stukjes aardappel, prei, taugé en gefruite uitjes er bovenop doen, aan tafel. Eten met de rijst op apart bord of in de soep.
Eet smakelijk!!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit soto ajam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Soto ajam heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Flauwe hap En dat ondanks het koken met zakjes en pakjes. Ik had me er wel meer van voorgesteld.
    Bezoeker gaf dit recept op 17 november 2015 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven