Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snert recept
Snert recept

Snert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een dag voor het opdienen de bouillon. (minimaal 4 uur laten trekken). Zeef de hete bouillon door keukenpapier en vul die weer aan tot 2 liter. Op de dag zelf voordat men aan het werk gaat: Voeg alle ingrediŽnten voor de vulling toe aan de bouillon, uitgezonderd de verse worst en de rookworst. Breng het geheel aan de kook. Neem de pan van het vuur en plaats die (met deksel op de pan) in een tot 110 graden C. voorverwarmde oven. Ga aan het werk. Bij thuiskomst na minimaal 8 uren: Neem de pan uit de oven. Voeg de in plakjes gesneden worsten en het kleingesneden bouillonvlees toe en plaats de pan terug in de oven na goed doorroeren. Na een half uur is de snert klaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit snert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven