Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Saotosoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een grote pan met water op en doe daar de schenkel, kip, piment, laurier, citroenstengel, maggieblokjes, zout, peper, vetsin en laos in.
Breng dit aan de kook en laat dit tegen de kook aan trekken tot de kip goed gaar is.
Frituur in de tussentijd de miehoen in gedeeltes in de hete olie (dat moet heel kort anders verbrandt het) en kook de eieren tot ze hard zijn.
Zeef de soep tot een heldere bouillon en houd deze warm.
Snipper het kippevlees en snijd de selderij fijn.

De boullion komt op tafel met negen ingrediŽnten:
1-gekookte rijst
2-hard gekookte eieren
3-friet chips
4-gefrituurde miehoen
5-kippenvleessnippers
6-fijn gesneden selderij
7-gebakken uitjes
8-taugť
9-sambal

Doe van al deze negen ingrediŽnten wat in een soepkom en giet de hete bouillon er overheen.
Je kan dus eindeloos varieren door meer of minder van bepaalde ingrediŽnten toe te voegen.

Serveersuggesties

Variatie tip: Je kan ook heel dun gesneden preiringetjes of bos ui toevoegen en bijvoorbeeld zelf gemaakte croutons.

Allergenen Informatie

Voor dit saotosoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven