Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige goulashsoep recept
Romige goulashsoep recept

Romige goulashsoep


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalotjes. Snijd het rundvlees in blokjes. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in dunne reepjes. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Verhit de olijfolie in de soeppan en fruit de sjalotjes 5 minuten. Voeg de vleesblokjes toe en bak ze rondom in 5 minuten bruin. Bestrooi het gerecht met paprikapoeder en bak het 2 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes met het vocht en 1 liter water toe. Verkruimel de bouillontabletten erover en breng het geheel aan de kook. Laat de soep afgedekt op laag vuur in 1,5 uur zachtjes gaar sudderen. Voeg de paprikareepjes en aardappelblokjes toe en laat de soep nog 30 minuten gaar koken. Breng de soep op smaak met zout. Verdeel desoep over 4 diepe borden en schep er een lepel zure room in. Garneer met de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige goulashsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven