Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode linzensoep recept
Rode linzensoep recept

Rode linzensoep


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snipper de ui, gember en knoflook en fruit in een scheut olie tot deze zacht zijn. Bak de groente kort mee en voeg daarna de tomaat toe. Spoel de linzen goed schoon en voeg aan de pan toe samen met de bouillon. Kook 25 minuten op laag vuur. Pureer de helft van de soep apart en giet terug.
Ook lekker met spinazie en doperwten erdoor. Als de soep klaar is kun je een handje spinazie en wat (diepvries) doperwten toevoegen voor extra gevulde soep.

Serveersuggesties

Garneer met koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode linzensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven