Pompoen/erwtensoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Doe het pootje/ of krabbetjes samen met het en 1 liter (warm) in een hogedrukpan.
  2. Breng aan de kook op drukstand 2.
  3. Tien minuten laten koken, daarna warmtebron uitzetten en de druk van de pan laten komen.
  4. Ondertussen de en schillen en in grove dobbelstenen snijden.
  5. De zaden van de verwijderen.
  6. Varkenspoot/vlees uit de pan halen.
  7. en (en eventuele ) toevoegen en alles weer aan de kook brengen (zonder druk).
  8. Ondertussen het pak erwtensoep aanmaken met 1 liter koud , en eventueel het vlees in dobbelsteentjes snijden (botten weggooien).
  9. Zodra de soep weer kookt de aangemaakte erwtensoep en het vlees toevoegen aan de rest van de ingrediënten.
  10. Alles weer aan de kook brengen en 5 minuten laten koken op drukstand 2.
  11. Druk van de pan halen.
  12. De soep stampen of pureerstaaf gebruiken tot er een egale soep is ontstaan.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • soepgroenten kan sporen bevatten van selderij en Allergie in knolselderij
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Pompoen/erwtensoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Mmm dat zal ik ook proberen!
Maddi 7 juni 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
325 kcal
16%1300 kcal
Vetten
27 g.
39%108 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pompoen/erwtensoep