Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Soeppan
  • Hapjespan
  • Wok
  • Braadpan
  • Pan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. We beginnen met het deel van de soep wat gepureerd gaat worden met de staafmixer.
  2. Zet een grote soeppan of hapjespan van minimaal 2 liter op het vuur met een scheut .
  3. Doe 1 van de , knoflook, rode en groene erin in fruit 10 tot 15 minuten tot ze een mooi kleurtje hebben en een beetje zacht geworden zijn.
  4. Voeg vervolgens de 2 blikken toe en 2 blikken water (even groot als de blikken van de ) en breng aan de kook.
  5. Voeg 3 van de 4 bouillonblokjes, en Italiaanse toe en laat de soep 20 minuten zachtjes pruttelen.

    Zet ondertussen een wok of braadpan op het vuur met een scheutje .
  6. Bak hierin het gehakt rul en kruid het met wat en .
  7. Zet er de staafmixer even op zodat je korreltjes gehakt krijgt.
  8. Voeg de tweede ui toe en bak 2 minuten, voeg de gele toe en bak nog eens 4 minuten.

    Pureer na 20 minuten de inhoud van de pan waar de aan toegevoegd zijn met een staafmixer tot een glad geheel.
  9. Voeg vervolgens de inhoud van de twee pannen samen en zet op een laag vuur.
  10. Voeg vervolgens de stukjes en plakjes champignons toe.
  11. Laat nog een minuutje of 5 op laag vuur staan zodat deze warm zijn maar de champignons nog een beetje stevig.
  12. Voeg eventueel nog water toe als je de soep te dik vind, maar hij hoort wel behoorlijk dik te zijn.
  13. Verwarm zo nodig nog even.
  14. Proef nu of de soep nog nodig heeft.
  15. Doordat de die er op het laatst bij gaat vrij is wacht ik er altijd tot het laatste moment mee.
  16. Voeg eventueel het vierde bouillonblokje en/of en toe.

    Doe de soep in grote kommen en garneer met en of peterselie.
  17. Serveer met lekker vers ()brood.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • salami en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
221 kcal
11%1326 kcal
Vetten
18 g.
25%108 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pizzasoep