Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige pompoensoep recept
Pittige pompoensoep recept

Pittige pompoensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pompoen schillen en in blokjes snijden. Ui snipperen. Aardappelen schillen en in gelijke blokjes als de pompoen snijden. Boter in de pan met dikke bodem laten smelten. Ui fruiten in 4 minuten. Voeg de pompoen, uitgeperste knoflook en aardappelen toe. Laat alles 5 minuten fruiten. Pepertje toevoegen. Voeg de bouillon toe. De soep 2 5 minuten zachtjes garen. Pepertje verwijderen. Het geheel pureren. Lekker met een flinke dot creme fraiche en eventueel basilicum.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige pompoensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven