Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pistousoep recept
Pistousoep recept

Pistousoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Olie verhitten en ui,knoflook en prei onder omscheppen langzaam glazig laten worden.

Tomaten toevoegen en al roerend even meebakken.

3/4 liter warm water toevoegen. Boontjes en
aardappelen erbij doen en aan de kook brengen.

Dan op een laag pitje. De bouillontabletten toevoegen
en met deksel op de pan langzaam garen.

Na 22.5 minuten controleren of de bonen en aardappel gaar is.
De basilicum, eventueel zout,peper en aroma erbij doen.

De geraspte kaas er vlak voor het opdienen doorroeren.

Serveersuggesties

Als aroma gebruik ik Marmite. Serveer er sneetjes volkorenbrood bij of kaas-uienbrood is ook erg lekker. Dit recept heb ik zeker al dertig jaar in huis.Wij hebben hem weer herontdekt. Komt uit alles over Koken van Lekturama

Allergenen Informatie

Voor dit pistousoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven