Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oostenrijkse Goulashsoep recept
Oostenrijkse Goulashsoep recept

Oostenrijkse Goulashsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees goed wassen en in kleine stukjes snijden. Uien in ringen snijden. Vlees snel van alle kanten aanbraden. Uienringen erbij geven en lichtgeel aanbraden. Beetje zout, geperste knoflookteen en paprika erbij geven. Kort aanbraden. Meel erover strooien. Kort aanbraden Kruiden toevoegen naar eigen smaak. (Pas op, komijn overheerst). Tomatenpuree toevoegen. Kort aanbraden. Dan de kokende bouillon toevoegen. Bij matige hitte, licht laten koken. Kooktijd 1-1,5 uur, soep dan naar eigen smaak oppeppen met de rode wijn en de room.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit oostenrijkse goulashsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven