Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Noodle knoflooksoep recept
Noodle knoflooksoep recept

Noodle knoflooksoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Chinese paddestoelen half uur in water laten weken en schoonspoelen. Wortel schillen en in schijfjes snijden. Chinese kool klein snijden. Kipfilet in stukjes snijden. Halve pan water aan de kook brengen. Chinese paddestoelen in stukjes snijden en toevoegen. Wortelschijfjes toevoegen. 3 lepeltjes bouillonpoeder erbij. Knoflook in zuur in stukjes snijden en toevoegen. 1 vorkje tang chai toevoegen. Wat peper op strooien. Beetje sojasaus toevoegen. Noodles en Chinese kool toevoegen. Gebakken knoflook toevoegen. Echter maar heel even laten koken (anders wordt het noodlepap).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit noodle knoflooksoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven