Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Luxe bruine bonensoep recept
Luxe bruine bonensoep recept

Luxe bruine bonensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spekjes uitbakken. Als ze goudbruin zijn de uien, wortel (in stukjes), peper en knoflook toevoegen.
Hamlappen, ribben en worst en kruiden toevoegen.
Als het vlees bruin is, water toevoegen tot de pan halfvol is. Bouillon laten trekken.
Knolselderij, aardappelen en prei toevoegen. Alles zo lang mogelijk laten trekken op een laag vuur.
De volgende dag het vlees, ribben en worst uit de pan halen en van de ribben het vlees halen. Vet verwijderen en alles in stukjes snijden.
Met de stamppotstamper de groenten, aardappelen en selderij stampen tot een homogeen geheel.
Vlees en worst weer toevoegen.
Twee potten bonen met de stamper fijn stampen en toevoegen, inclusief vocht.
De andere twee potten bonen in zijn geheel toevoegen.
De rookworsten in plakjes snijden en ze mogen erbij.
Op smaak brengen en serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit luxe bruine bonensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven