Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Linzensoep
Linzensoep

Linzensoep "Traditioneel"


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Zet het water met bouillon, zout, laurierblad, kruidnagel en vlees op het vuur. Laat het geheel een uurtje trekken.
Braad ondertussen de braadworsten mooi bruin in wat braadvet. Eventueel de worst na een tijdje in plakjes snijden en zo ook de snijvlakjes aanbraden.
Haal het vlees uit de bouillon en snijd het vlees in dobbelsteentjes.
Doe de linzen en de andere ingrediŽnten in de pan met de bouillon. Laat dit goed garen.

Alles gaar?
Verwijder het laurierblad. Nu met een staafmixer de soep pureren tot een mooi glad geheel. Doe vervolgens het vlees en de worst in de soep. Nog een nachtje laten staan en dan opwarmen en opdienen.

Serveersuggesties

Eet smakelijk met geroosterd brood met de worst en vlees uit de soep.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit linzensoep "traditioneel" recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven