Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Linzensoep [pikant] recept
Linzensoep [pikant] recept

Linzensoep [pikant]


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de olijfolie en voeg ui en knoflook toe, fruit ongeveer 5 minuten. Roer de kruiden en tomatenpuree toe en bak nog circa 2 minuten.
Voeg de linzen en bouillon toe en breng aan de kook en laat op laag vuur zonder deksel ongeveer 25 -30 minuten koken tot de linzen zacht zijn. Als de soep te dik wordt nog wat water toevoegen.
Pureer de helft van de soep in een blender en doe terug in de pan. Als de soep te dik is kun je hem nog verdunnen met kokend water. Maak op smaak met peper en [versgemalen] peper.
Je kunt de soep in een kom serveren met een lepel yoghurt en wat korianderblad.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit linzensoep [pikant] recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Linzensoep [pikant] heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijke soep!
    Suleika gaf dit recept op 11 april 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven