Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerrie-koolsoep recept
Kerrie-koolsoep recept

Kerrie-koolsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Snijd de bleekselderij in dunne plakjes. Snijd de wortel in plakjes. Snijd de rookworst in plakjes. Snijd de spitskool in dunne reepjes. Verhit de boter in een koekenpan en fruit de ui met kerriepoeder 5 minuten. Voeg de aardappelblokjes, bleekselderij en wortel al roerend toe en bak het 5 minuten mee. Voeg de spitskool toe en schep het geheel goed door. Voeg de bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Laat de soep 20 minuten op laag vuur pruttelen. Voeg de worst al roerend toe en breng de soep op smaak met zout. Verdeel de soep over 4 diepe borden en bestrooi het gerecht met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerrie-koolsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven